+31 (0)6 - 531 81 775 info@mathildetours.nl

Stadswandelingen

Mathilde Tours organiseert diverse stadswandelingen langs interessante en culturele bezienswaardigheden. Wij bieden u een gevarieerd aanbod aan karakteristieke steden in Nederland en België.

Meer informatie

Museum rondleidingen

Mathilde Tours verzorgd rondleidingen in uiteenlopende musea. Van een deskundige gids krijgt u een bijzonder kijkje in de kunstschatten van Nederland.

Meer informatie

Fietstochten

Door polders en duinen, langs dijken, schilderachtige dorpjes en stedelijk schoon. Mathilde Tours neemt u mee langs de prachtige fietsroutes die ons land rijk is. Voor ieder wat wils, van enkele tot meerdaagse tochten.

Meer informatie

Tuinen en Parken

Bent u liefhebber van tuinen en parken? Ga dan een keer mee met een rondleiding in het Rosarium (Westbroekpark) of Landgoed Clingendael in Den Haag. Wij laten u de mooiste plekjes zien.

Meer informatie

Bedrijfsbezoeken

Altijd al een kijkje willen nemen op een ambachtelijk of agrarisch bedrijf, een keer willen rondlopen op Neeltje Jans? Mathilde Tours organiseert verschillende interessante bedrijfsbezoeken.

Meer informatie

Welkom bij Mathilde Tours

Voor al uw dagexcursies en meerdaagse tours in Nederland en België. Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan stadstours, stadswandelingen, fiets- en boottochten, museum- en bedrijfsbezoeken.
Wij zijn tevens gespecialiseerd in agrarische bedrijfsexcursies. Of het nu gaat om een gids, een origineel programma, het reserveren van uw activiteiten c.q. restaurants of vervoer, wij verzorgen het voor u en maken uw bezoek tot een onvergetelijke ervaring.

Nieuwsbrief

Binnenkort kunt u zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Omdat wij veel waarde hechten aan de kwaliteit van de tours, wordt er een maximum aan het aantal deelnemers gesteld. Is uw groep groter dan het maximum aantal, dan zorgen wij voor een tweede gids.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw groep? Neem dan contact met ons op.

Veel plezier met Mathilde Tours!

Mathilde Geradts

Owner, Mathilde Tours

Meer dan 10.000 mensen gingen u voor

  • Stadswandelingen 36%
  • Fietstochten 23%
  • Tuinen en Parken 15%
  • Bedrijfsbezoeken 8%
  • Museum rondleidingen 18%